Controle over ademhaling is controle over je leven!


Maar wie zich erin verdiept, leert ook dat het vooral heel erg bijzonder is. Wie controle heeft over de ademhaling, heeft controle over het leven. Eigenlijk is ademen een wonder. Wanneer je geboren wordt is dat het eerste wat je doet en het laatste wat je doet als je leven eindigt. Ademhalen lijkt zo vanzelfsprekend en zo gewoon. Echter als je nooit goed hebt leren ademen, ervaar je het ademen ook niet als een wonder. Omdat ademhalen een onbewust proces is, kunnen wij deze op een zeer efficiënte manier, samen met jou aanpassen en verankeren in je automatisch systeem. Wellicht nog veel effectiever als vele andere ademhalingscoaches, die deze tool niet hebben.

Voordelen van Breath coaching:

 

*Rust in je hoofd & Loslaten
*Laat je gedachten en emoties makkelijk los en kom in een heerlijke staat van innerlijke rust. Dit gaat je ook helpen      om makkelijker in slaap te komen.
*Verminder stress- en angstgevoelens
*Verminder paniek-, angst- en stressgevoelens direct en doorbreek jouw angstpatroon, zodat je het vertrouwen in       jezelf weer terugkrijgt.

*Verlichting van mentale en fysieke pijn
*Voel hoe het is om veel minder pijn meer te hebben, de spanning letterlijk uit je lijf wordt gereduceerd en                         daarnaast jouw herstellend vermogen weer geactiveerd wordt

*Meer positieve energie, innerlijke kracht & focus
*Voel weer positieve en nieuwe energie in je lichaam komen, waardoor jij eindelijk weer kunt doen wat je graag wil!

*Boost je immuunsysteem

Hack je autonome zenuwstelsel en verbeter je hartslag, bloeddruk, hormoonhuishouding, spijsvertering, stimuleer de afvoer van gif- en afvalstoffen, verminder ontstekingseiwitten in je lichaam en boost je immuunsysteem

Vanuit je hoofd weer in je hart

Kom uit je hoofd en herstel de band met je diepere gevoel. Zo kun je weer luisteren naar je intuïtie in plaats van naar je innerlijke criticus! Door te ervaren dat het veilig is om je gevoelens toe te staan, zakt de emotie en voel jij je weer goed!