Logo HCNL - 150 dpi Medium.png

Welkom bij Hypnose Coaching Nederland 

Omdat we al vele jaren succesvolle praktijken leiden in het binnen- en buitenland, hebben we er een passie van gemaakt om andere hypnosetherapeuten onze kennis over te dragen.  Uit ervaring weten we dan ook wanneer je de vakopleiding hebt gedaan, dan is het oprichten van een succesvolle praktijk nog niet zo makkelijk.

Gedurende 6-12 maanden nemen onze cursisten aan de hand mee en helpen ze met vele zaken die wenselijk zijn voor onze cursist.  Dat kan ons complete aanbod zijn of een aantal zaken die je graag van ons leert. Zaken zoals de ontwikkeling van een logo en het maken van een site zijn de begin stappen. Het is belangrijk dat mensen zien wat je doet. Ook doen we marktonderzoek in het gebied van onze cursist en passen onze marketing strategie daarop aan. 

Acquisitie is een belangrijk onderdeel, zorg dat je omgeving weet wie je bent en wat jij kunt.

Natuurlijk kijken we ook gezamenlijk wat je al kunt en waar je kennis nog een beetje opgeschroefd mag worden en kun je met korting deelnemen aan onze masterclasses. 

Onze masterclasses voor cursisten en therapeuten zijn:

- Effectieve inductie methodieken

- Regressie therapie

- i controle methodiek

- Kinderhypnose

- Commerciële training

- Groepshypnose

-Reïncarnatie therapie

Maar last but not least, het Jeffrey Stephens Protocol 

 

Deze fascinerende manier van opleiden kunnen verzegelen door officieel samen te gaan werken met Ruud Nooyen, pupil van Jeffrey Stephens.

Je droom leven? Visualiseer het en beleef het, dat is de kracht van je gedachten.

 

Niets is zo moeilijk als makkelijk denken!